3 ključne tehnologije

Bistvo delovanja družbe Alfa Laval temelji na treh ključnih tehnologijah: to so prenos toplote, separacija in ravnanje s tekočinami. Vse tri so izjemno pomembne za industrijska podjetja, družba Alfa Laval pa zaseda vodilne položaje na globalnem trgu na vseh področjih, kjer izstopa zaradi svojih strokovnih izkušenj in znanja.

10 segmentov strank

Tržna usmerjenost družbe Alfa Laval se je v zadnjih letih še okrepila z uvedbo desetih segmentov strank. Naše stranke prihajajo iz različnih predelovalnih industrij, kot so kemična, naftna in plinska industrija, celuloza in papir, čiščenje odpadnih voda, pomorstvo, energetika ter prehrambna industrija, če jih omenimo le nekaj. Za omogočanje jasne osredotočenosti na stranke so ti segmenti razdeljeni na dva oddelka – Predelovalna tehnologija in Oprema –, ki tržita in prodajata izdelke specifičnim skupinam strank.

Rabite pomoč ?

Pišite nam

Toplotni izmenjevalci

Z izbiro pravega ploščnega toplotnega izmenjevalnika si boste zagotovili največjo učinkovitost ob manjši porabi energije. Dovolite, da vam pomagamo izbrati najboljšega za vaše področje uporabe.

Separatorji

Separiranje fluidov, trdnih delcev in plinov z veliko natančnostjo in nizkimi obratovalnimi stroški. Na osnovi preverjene tehnologije, ki slovi po zanesljivosti v industrijah, kot so živilska, farmacevtska, kemična, naftna industrija in področje čiščenja odpadnih voda.

Ventili

Optimalno in zanesljivo ravnanje s tekočinami je eden izmed ključnih pogojev za učinkovit in stroškovno učinkovit proces. Če to naredimo, kot je treba, pridobimo znatne prihranke in povečano učinkovitost. Vrhunske rešitve podjetja Alfa Laval zagotavljajo optimalen pretok vašega celotnega procesa. Ponujamo širok nabor zanesljivih higienskih ventilov z inteligentno avtomatizacijo, ki zagotavlja neprekinjen pretok. Naši ventili so razviti ne le zato, da bi izpolnili vaše zahteve po varnosti, učinkovitosti in higieni, ampak tudi zato, da bi zagotovili previdno ravnanje z vašimi izdelki.

Črpalke

Alfa Laval je med največjimi dobavitelji črpalk na svetu ter ponuja fleksibilen portfelj centrifugalnih črpalk, volumetričnih, dvovijačnih in drugih pozitivnih črpalk. Portfelj Alfa Laval črpalk je rezultat kombinacije celovitega znanja o črpalkah in najvišjih higienskih standardov, brezhibnega delovanja ter resnično nizkih obratovalnih stroškov. Naše črpalke so razvite ne le zato, da bi izpolnile vaše zahteve po varnosti, učinkovitosti in higieni, ampak tudi zato, da bi zagotovile previdno ravnanje z vašimi izdelki.