V podjetju Strojnik vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravilne črpalke. Iz prodajnega programa zastopanih, svetovno priznanih proizvajalcev črpalk bomo za vašo aplikacijo izbrali najprimernejšo črpalko, ter vam jo po želji tudi implementirali v vaš poslovni proces. Zraven dobave ponujamo tudi šolanje za osnovno rokovanje ter letne garancijske servise ter preglede.

Bőrger črpalke

Bőrger volumetrična črpalka BLUEline je črpalka primerna za črpanje viskoznih medijev z vsevnostjo trdnih delcev in se že vrsto let uspešno uporablja v številnih aplikacijah v industriji, ekologiji in ladjedelništvu.

Gorman Rupp

Gorman Rupp črpalke

Gorman-Rupp že več kot 80 let proizvaja visokokakovostne samosesalne črpalke in črpalne sisteme, katere se uporabljajo v komunalnih vodovodnih, kanalizacijah, industrijskih aplikacijah, gradbeništvu, naftni industriji in ostalih trgih.

Alfa Laval

Alfa Laval črpalke

Alfa Laval je s ponudbo centrifugalnih črpalk, volumetričnih, dvovijačnih in drugih pozitivnih črpalk med največjimi dobavitelji črpalk na svetu. Glavne značilnosti so najvišjih higienski standardi, brezhibno delovanja ter resnično nizkih obratovalni stroški.