Samosesalne centrifugalne črpalke Gorman Rup

Gorman Rupp

Danes so samosesalne črpalke Gorman-Rupp vodilna svetovna izbira za ravnanje z odpadki v panogah, kot so proizvodnja jekla in papirja, rudarske dejavnosti, obrati za predelavo hrane, elektrarne, avtomobilska industrija, usnjarne in kleti. So najboljša izbire v mnogih aplikacijah za ravnanje z odpadnimi vodami po vsem svetu.

Gorman-Ruppove samosesalne centrifugalne črpalke so enostavne za namestitev in enostavne za vzdrževanje. Ker so samosesalne, jih je mogoče montirati na tleh nad jaškom, s sesalnim vodom spuščenim v tekočini – servisnem osebu nikoli ni potrebno vstopati v jašek. Kadar je potrebno servisiranje ali vzdrževanje, ga je mogoče enostavno dokončati s običajnimi ročnimi orodji.

Za namestitev in poravnavo ni dolgih pogonskih gredi in niso potrebna dvigala ali žerjavi. Gorman-Ruppove samosesalne črpalke so na voljo kot osnovne enote za povezavo z vašim virom energije ali pa so lahko fleksibilne, s klinastim jermenom ali nameščene na motor. Samodejno polnjenje pomeni zanesljivo delovanje. Potrebno je le začetno polnjenje in črpalka bo še delovala samodejno.

Super U serija

Samosesalna centrifugalna črpalka robustne izvedbe s samodejno Re-Prime funkcijo in enostavnim vzdrževanjem.Gorman-Rupp Super-U Serije črpalke so najbolj učinkovite samosesalne črpalke za črpanje tekočin z vsevnostjo trdnih delcev.  Večlopatični odprti rotorji so zasnovani za učinkovito delovanje, črpalke pa še vedno zmorejo obvladovati trdne delce v mediju. Črpalke ne zagotavljajo samo visoke učinkovitosti (do 75%), ampak tudi učinkovito zagotavljajo širok obseg delovanja.

Super T serija

Gorman Rupp črpalka
Samosesalna centrifugalna črpalka robustne izvedbe s samodejno Re-Prime funkcijo in enostavnim vzdrževanjem.
Črpalke Super T Series®, so zasnovane za varčno in nemoteno delovanje, ter izjemno primerne za različne aplikacije, vključno s tekočinami in goščami, ki vsebujejo trdne snovi. Izvedba črpalke omogoča avtomatsko ponovitev samosesalnega črpanja v popolnoma odprtem sistemu, brez porebe po ročnem odzračevanju

Rabite pomoč ?

Pišite nam

Ultra V serija

Samosesalna centrifugalna črpalka robustne izvedbe s samodejno Re-Prime funkcijo in enostavnim vzdrževanjem.

Gorman-Rupp črpalka serije Ultra V je posebej zasnovana za črpanje gošč in onesnaženih vod s trdimi delci. Dosegajo bistveno večje pritiske kot črpalke serije Super T in serije 10. Če pride do zamašitve, jo je je mogoče zlahka odstraniti skozi odprtino pokrivne plošče brez demontaže cevi in uporabe posebnih orodij.

Zobniške črpalke

Zobniške črpalke Gorman-Rupp so zasnovane tako, da zagotavljajo zmogljivost, ki ji nobena druga zobniška črpalka ne more ustrezati.

Na voljo v modelih za srednje, težke in ekstremne obremenitve – iz litega železa, litega jekla in nerjavečega jekla. Ta serija črpalk je dovolj vsestranska, da se lahko spoprime s skoraj vsako aplikacijo črpalke in vrsto tekočine. 

Osnovne izvedbe kompletnih črpalnih sklopov – PMB Pump motor bazeframe

Direktni pogon – sklopka

Jermenski pogon – levo

Jermenski pogon – desno

Jermenski pogon – vertikalno