Samosesalne centrifugalne črpalke Gorman Rup

Gorman Rupp

Danes so samosesalne črpalke Gorman-Rupp vodilna svetovna izbira za ravnanje z odpadki v panogah, kot so proizvodnja jekla in papirja, rudarske dejavnosti, obrati za predelavo hrane, elektrarne, avtomobilska industrija, usnjarne in kleti. So najboljša izbire v mnogih aplikacijah za ravnanje z odpadnimi vodami po vsem svetu.

Gorman-Ruppove samosesalne centrifugalne črpalke so enostavne za namestitev in enostavne za vzdrževanje. Ker so samosesalne, jih je mogoče montirati na tleh nad jaškom, s sesalnim vodom spuščenim v tekočini – servisnem osebu nikoli ni potrebno vstopati v jašek. Kadar je potrebno servisiranje ali vzdrževanje, ga je mogoče enostavno dokončati s običajnimi ročnimi orodji.

Za namestitev in poravnavo ni dolgih pogonskih gredi in niso potrebna dvigala ali žerjavi. Gorman-Ruppove samosesalne črpalke so na voljo kot osnovne enote za povezavo z vašim virom energije ali pa so lahko fleksibilne, s klinastim jermenom ali nameščene na motor. Samodejno polnjenje pomeni zanesljivo delovanje. Potrebno je le začetno polnjenje in črpalka bo še delovala samodejno.

Super T serija

Gorman Rupp črpalka
Samosesalna centrifugalna črpalka robustne izvedbe s samodejno Re-Prime funkcijo in enostavnim vzdrževanjem.
Črpalke Super T Series®, so zasnovane za varčno in nemoteno delovanje, ter izjemno primerne za različne aplikacije, vključno s tekočinami in goščami, ki vsebujejo trdne snovi. Izvedba črpalke omogoča avtomatsko ponovitev samosesalnega črpanja v popolnoma odprtem sistemu, brez porebe po ročnem odzračevanju

Super U serija

Samosesalna centrifugalna črpalka robustne izvedbe s samodejno Re-Prime funkcijo in enostavnim vzdrževanjem.

Gorman-Rupp Super-U Serije črpalke so najbolj učinkovite samosesalne črpalke za črpanje tekočin z vsevnostjo trdnih delcev.  Večlopatični odprti rotorji so zasnovani za učinkovito delovanje, črpalke pa še vedno zmorejo obvladovati trdne delce v mediju. Črpalke ne zagotavljajo samo visoke učinkovitosti (do 75%), ampak tudi učinkovito zagotavljajo širok obseg delovanja. Velike obremenitve stroja, ki povzročajo, da črpalke delujejo desno ali levo od svoje najboljše točke učinkovitosti, bodo vplivale na učinkovitost delovanja samo za majhen odstotek. Te črpalke ponujajo enako zanesljivost in zmogljivost kot U-serija z dodatnimi funkcijami.

Ultra V serija

Samosesalna centrifugalna črpalka robustne izvedbe s samodejno Re-Prime funkcijo in enostavnim vzdrževanjem.

Gorman-Rupp črpalka serije Ultra V je posebej zasnovana za črpanje gošč in onesnaženih vod s trdimi delci. Dosegajo bistveno večje pritiske kot črpalke serije Super T in serije 10. Če pride do zamašitve, jo je je mogoče zlahka odstraniti skozi odprtino pokrivne plošče brez demontaže cevi in uporabe posebnih orodij.

Osnovne izvedbe kompletnih črpalnih sklopov – PMB Pump motor bazeframe

Direktni pogon – sklopka

Jermenski pogon – horizontalno levo

Jermenski pogon – horizontalno desno

Jermenski pogon – vertikalno

Mobilne črpalke Gorman Rupp S-Line