Mlini in drobilci Börger

Börger ponuja izbiro treh različnih sekljalnih enot. Izbira sekalne enote je odvisna od medijater trdnih snovi v mediju.

Multichruser

Multicrusher je učinkovita, univerzalna sekalna enota za uporabo s tekočinami, ki vsebujejo trdne snovi. Osnovna zasnova dvodelnega sekalnika temelji na preizkušeni Börgerjevi rotacijski črpalki. S širokim spektrom 5 serij (pretočne količine do 320 m³ / h / 1.400 usgpm / h), veliko izbiro opreme in dodatnih delov je Multicrusher idealna rešitev za skoraj vsako uporabo. Multicrusher zanesljivo seka grobe materiale, kot so vlakna, kosi lesa, umetne mase, membrane, tekstil in še veliko več, ter zagotavlja nemoteno delovanje strojev in črpalk na nižji stopnji. Multi-drobilnik homogenizira medij in tako olajša postopek črpanja.

Multichopper

Börger Multichopper je perforiran sekljalnik z osrednjim perforiranim diskom in visoko zmogljivimi rezili za uporabo s tekočino, ki vsebuje grobe trdne snovi. Multichopper je impresiven s svojo prefinjeno uporabnikom prijazno tehnologijo. Več rezil z rezili je mogoče nastaviti od zunaj. Uporablja se posebna tehnologija za stalno držanje glave noža z osno pritrjenim nožem, pritisnjenim proti rezalni plošči, ki ga lahko uporabljamo z obeh strani. Pretok je reverzibilen. Multichopper je na voljo v dveh modelih. Multichopper plus je opremljen z zbiralnikom smeti, medtem ko je Multichopper pure zasnovan tako, da skoraj ni prostora, v katerem bi lahko shranili katere koli dele v mediju. Oba modela sta na voljo v različnih velikostih s pretokom do 400 m³ / h (1.760 usgpm).

Rotorrake

Rotorrake je robusten drobilnik z enim gredom inline različice. Rezila in nasprotni rezili so nameščeni drug za drugim na nosilni gredi. Trdno pritrjena nasprotna rezila se očistijo z vrtenjem rezalnih rezil na obeh straneh. Rezila premika vrtljiva gred. Rotorrake je na voljo v različnih velikostih (pretočna količina do 800 m³ / h) in se spopada z nalogami sekanja, kadar drugi niso uspeli – za sekanje zelo grobih trdnih snovi in ​​blokad.