Gonila – FLENDER

Standarna serija gonil je bila razvita za uporabo v skoraj vsakem področju mehanske tehnologije prenosa električne energije. Največja učinkovitost, hitra dostopnost na vsem svetu in privlačna raven cen so prepričljive prednosti najbolj celovitih standardnih gonila na svetu. To območje obsega spiralna in poševno-spiralna gonila kakor tudi enostopenjska ali večstopenjska gonila. Serija različnih vrst gonil in modelov ponujajo skoraj neomejeno število različnih modelov z navorom v razponu od cca. 2000 do 2.600.000 Nm.

Modularni sistem omogoča izjemno kratke dobavne roke. Glavni add-on deli so že vključene v standardne ponudbe, kar pomeni, da prilagajanje željam in zahtevam kupcev ne vpliva na čas izelave in dobave.

Industrijska gonila Flender

Sodobni pristop k pogonskim rešitvam je, da morajo pogonski elementi zdržati najrazličnejše vplive, dosegati največjo učinkovitost, in biti morajo popolnoma zanesljivi. Če so ti pogoji izpolnjeni, se lahko zagotovi visoka razpoložljivost naprav in nizki stroški življenjskega cikla izdelka. Z FLENDER gonili vam ponujamo najbolj celovito paleto industrijskih gonil na svetu.

Preprosto izberite enoto idealno gonilo za vaše potrebe, in s tem izkoristi te prednosti, ki vam jih naše standardne gonila ponujajo.Visoka kakovost, hitro dostopnost vsem svetu in privlačno raven cen, so glavne prednosti te vrste gonil. Horizontalni ali vertikalni vgradni položaji, različne verzije spiralne, stožčasti in stožčasto-čelnimi zobniki in kompaktne zasnove naših gonil vam omogočajo čim večjo prilagodljivost pri oblikovanju vaše naprave

Planetna gonila Flender

S serijo planetnih gonil Flender, Siemens zagotavlja tudi standardizirana gonila in rešitve za višje razpone moči . S 27 velikostmi in sedmimi osnovnimi tipi serije PLANUREX, zagotavlja navore razpone do 2.600.000 Nm in prestavnimi razmerji za 4,000:1.

SIP Standardna planetna gonila Flender

Z FLENDER SIP ® planetnimi gonili Siemens ponuja privlačno razmerje med ceno in zmogljivostjo za nizko do povprečno območje navora v že dokazani kakovosti FLENDER. Serija zajema gonila z navorom v razponu od 10.000 do 80.000 Nm. Modularna zasnova in standardizacija veliko osnovnih komponent odpirata vrata za proizvodnjo v stroškovno učinkovitih velikih serijah na visoki kakovostni ravni.

Katalog industrijskih gonil Flender

Katalog elevatorskih gonil Flender

Katalog planetnih gonil Flender SIP